Toate produsele din topul vanzarilor
Geluri Colorate

Geluri Colorate

De ce sa ai o manichiura simpla, cand poti avea o manichiura extravaganta! Roniki va ofera cea mai incredibila categorie prezenta in magazinul nostru. Aceasta este cea a Gelurilor Colorate! Prin varietatea de produse prezente si diversitatea acestora, ne dorim ca fiecare vizitator al siteului nostru sa gaseasca produsul perfect nevoilor sale. Asa ca va punem la dispozitie Geluri colorate, in diferite gramaje si structuri.

Prima vedeta a categoriei este SHINY RAINBOW ROSALIND, un total must have al momentului. Acest gel este unul cu o vascozitate mare, ceea ce il face perfect de manevrat si de aplicat. SHINY RAINBOW ROSALIND, este un gel sclilpitor, iar efectul pe care acesta il are dupa aplicare, putem spune ca este unul Glam.  Daca ai un eveniment important si te-ai decis ca vrei ca manichiura  ta sa fie in prim plan, atunci Gel Glitter Luminos Born Pretty, este gelul perfect. Acest gel este special si ziua, deoarece contine particule sclipitoare si colorate, insa adevaratul sau farmec este noaptea, deoarece atunci Gel Glitter Luminos Born Pretty sclipeste in intuneric, oferind unghiilor un aspect inedit! Pentru constructii simple, dar la fel de frumoase si elegante, Roniki va recomanda  ARTISTIC GEL COLOR MOLLY LAC, acest gel este pigmentat si are o acoperire mare, astfel ca este suficient sa aplicati chiar si un  singur strat. ARTISTIC GEL COLOR MOLLY LAC este un gel lucios si este ideal pentru a crea babyboomer, insa si pentru decoratiuni nailart 3D convexe. Daca doriti unghii cu adevarat colorate, atunci gama Gel Color Canni Mud Series este aici pentru voi.

Aceasta gama contine o varietate de culori si nuante, perfecte pentru orice anotimp sau eveniment. Puteti gasi culori nude, aprinse, dar si culori neutre. Daca esti iubitoare de unghii ce gel, cu siguranta ai auzit d produsele GEL COLOR KAYARA PREMIUM, aceste geluri sunt produse profesionale ce fac diferenta.GEL COLOR KAYARA PREMIUM sunt rezistente in timp si nu se crapa sau ciobesc, ceea ce le fac atat de ravnite.  Cu siguranta in magazinul Roniki fiecare vizitator isi va gasi produsele perfecte, iar unghiile tale sau a le clientelor, vor fi inedite la finalul manichiurii sau pedichiurii .

Sunt 154 produse.

Se afiseaza 1-12 din 154 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook