Toate produsele din topul vanzarilor
PolyGel

PolyGel

Roniki va ofera o categorie destinata unghiilor spectaculoase si construite exact asa cum doresti tu sau clienta ta! Polygel este prrodusul cautat de iubitoarele NailArt, deoarece este rezistent si are un aspect mult dorit. Polygel este un gel acrylic, ce permite modelarea acestuia, datorita vascozitatii marite pe care acesta o are. Fiind un produs foarte rezistent cu acesta poti construi unghii pe tips sau pe sabloc.

De mentionat este ca Polygel  poate fi utilizat cu usurinta in salon profesional sau chiar la tine acasa. Acest produs se aplica desigur, cu o pensula umezita in solutia de modelare, apoi poate fi manevrat pe intreaga suprafata a unghiei. In magazinul Roniki veti putea gasi Polygel Allepaznokcie, un produs iubit de cliente, deoarece are un timp de uscare de aproximativ 2 minute in lampa UV si 30-60 secunde in lampa LED, iar acesta poate rezista pe unghii pana la 4 saptamani. In cazul in care doriti un produs care sa se potiveasca atunci cand ai un eveniment important, atunci recomandarea noastra este Polygel Color de la Rosalind.

Acesta are aceleasi proprietati ca polygelul obsnuit, doar ca este prezent in culori diverse : rosu, verde, galben, albastru si multe altele. Avantajul pe care il poate oferi Polygelul, este durabilitatea, deorece este o combinatie reusita a gelului si al acrylului. Produsul a fost realizat special sa nu afecteze unghiile in timp, iar mirosul produsului nu este unul neplacut. Asa ca daca te-ai descis ca doresti unghii  lungi, scurte sau colorate, Polygel este articolul pe care trebuie sa il achizitionezui. Modul de utilizare al produsului este unul rapid, ce nu necesita pregatire.

Puteti pregati unghia in prealabil, ( pilire, buffer, primer ) apoi se ia o cantitate mica de Polygel, si se aplica pe tipsul ce urmeaza sa fie aplicat pe unghie. Modelam cu atentie Polygelul pe tips, cu o pensula ce a fost imbibata in solutie pentru modelare. Apoi aplicam tipsul pe unghie si introducem mana in lampa UV, aproximativ 2 minute, dupa care scoatem mana, indepartam tipul si modelam in forma dorita prin pilire. Acesta este procesul pe scurt de aplicare al Polygelului.  Roniki va ofera produse calitative, accesibile pentru toata lumea. Iar unghiile tale sau ale clientelor tale, vor putea arata mereu perfect cu minim efort !

Sunt 216 produse.

Se afiseaza 1-12 din 216 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook