Toate produsele din topul vanzarilor
Tipsuri si Sabloane

Tipsuri si Sabloane

Roniki este aici pentru a te ajuta intotdeauna cu produse calitative si diverse. Iar daca dorinta ta sau a clientelor tale sunt unghiile lungi si spectaculoase, atunci aceasta categorie iti este destinata! Unghiile mici sunt apreciate, insa unghiile lungi sunt cu advarat iubite de catre cliente. Deoarece ofera unghiilor un nou aspect, tipusile sunt preferate si cautate in fiecare salon. Astfel ca Roniki va pune la dispozitie o gama vasta de modele, in diferite dimensiuni, forme si preturi, ca tu sa te poti bucura la maxim de unghii perfecte.

Tipsurile pot fi ovale, drepte sau transparente, iar tu le poti alege pe fiecare in parte pentru a le testa. Acum poti avea extensii de unghii realizate in salon profesional sau de ce nu chiar la tine acasa. Aplicarea acestora este una simpla, deoarece tipsurile pot fi utilizate de incepatoare, dar si de NailArtiste. In primul rand pregatim cu atentie unghiile in prealabil si taiem unghia naturala in marimea dorita, o pilim, o degresam si asteptam cu rabdare ca aceasta sa se usuce. Algem tipsurile dorite, dupa preferinta si le lipim pe suprafata unghiei, cu o solutie speciala, fara sa se formeze bule de aer in interiorul acestuia. Urmatorul pas este taierea precisa a tipsului cu un cleste potrivit, pe care il gasiti tot in magazinul Roniki, apoi pilim si aranjam tipsul in forma dorita.

Dupa care se poate aplica gelul de constructie, uscand produsul in Lampa Uv timp de 2minute. Dupa ce efectuezi aceasta procedura la fiecare unghie rezultatul final va fi o manichiura de care te poti bucura pana la 4 saptamani. O varianta alternativa pentru construirea unghiilor lungi, sunt Sabloanele de constructie. Acestea sunt prezente in forma de rola, cum sunt cele de la Slowianka, ce pot fi in diferite modele tip fluture sau sabloane plastifiate. Sabloanele de constructie se folosesc atunci cand doresti sa construiesti cu usurinta unghii cu gel sau acryl. Acestea se fixeaza in jurul unghiei si veti avea posibilitatea de a lucra precis, deoarece vor sta fixate pe toata perioada procesului de alungire, iar finalul va fi unul reusit si exact asa cum ti-ai dorit. Sabloanele pentru unghii profesionale sunt realizate din materiale de inalta calitate si pot fi utilizate cu usurinta in salon profesional sau chiar la tine acasa. Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza tipsurile si sabloanele perfecte pentru tine, dar si pentru clientele tale din magazinul Roniki!

Sunt 103 produse.

Se afiseaza 1-12 din 103 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook