Toate produsele din topul vanzarilor
Top Gel
Top Gel

Top Gel

Pentru a realiza o manichiura perfecta, o NailArtista  trebuie sa tina cont de fiecare detaliu privind procesul unghiilor. Astfel ca atunci cand vine vorba de oja semipermanenta sau gel de constructie, acesta trebuiesc sigilate la final pentru a ramane intacte o luna perioada de timp. In magazinul Roniki va punem la dispozitie o gama vasta de astfel de produse, ce te vor ajuta sa realizezi cele mai deosebite manichiuri. Pentru a efectua aceste manichiuri, ai nevoie de ustensile, aparatura, primer, baza si nu in ultimul rand Top Coat. Aceasta se adauga la finalul unei manichiuri sau pedichiuri, pentru a oferi stralucire si duritate acesteia.

 

 

Topurile sunt foarte diverse, poti intalni topuri lucioase, cum este de exemplu TOP COAT ROSALIND, ce odata aplicat pe unghii si uscat in lampa UV maxim 60 secunde, va rezista pe unghii pana la 4 saptamani, oferind un look fresh oglindit. Un produs ce este opusul stralucirii, este chiar RUBBER TOP COAT MATT  FSM, ce odata uscat in lampa, finishul acestuia va fi unul mat si de-a dreptul elegant. In cazul in care ai un eveniment important si doresti sa oferi unghiilor tale un aspect extravagant, Roniki iti recomanda Top Coat Conffetti Molly Lac.

 

 Acesta are elemente decorative colorate, ce sunt in diferite marimi si forme, iar unghiile tale vor capata un aer festiv, cat ai clipi. Daca ai unghii sensibile si doresti sa intaresti patul unghial cu un produs revitalizant, atunci Doctor Top Molly Lac, Top Auto-Reparator isi face aparitia si te ajuta sa iti regenerezi unghiile prin proprietatile reparatoare pe care le are. Alege Topul rau preferat in magazinul Roniki si realizeaza manichiuri si pedichiuri unice!

Sunt 145 produse.

Se afiseaza 1-12 din 145 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook