Toate produsele din topul vanzarilor
Fsm Gel UV
Fsm Gel UV

Fsm Gel UV

Daca lucrezi in domneniul unghiilor cu siguranta ai auzit sau deja utilizezi gelul FSM. In cazul in care esti incepatoare, atunci Roniki te va pune la curent cu toate detaliile pe care ar trebui sa le sti despre acest gel. In magazinul nostru veti gasi o gama vasta de produse, insa FSM este un MUST HAVE, al oricarei iubitoare de NailArt. FSM este un gel cu o consistenta foarte vascoasa si cu proprietati autonivelante deosebite. FSM a fost creat special pentru a construi si pentru a modela unghii extact asa cum doresti tu sau clientele tale. FSM este compatibil cu orice tip de Primer si Top Coar si poate fi utilizat in salon profesional sau chiar la tine acasa.

 

Daca doresti sa realizezi o manichiura cu gel UV intai de toate trebuie sa pregatesti unghia naturala prin pilirea acesteia, indepartat cuticula matuire, dar si degresare. Dupa ce unghia este cu adevarat pregatita, aplicam primer si asteptam cateva momente pentru a se usca la aer. Dupa ce primerul s-a uscat luam o cantitate moderat de gel cu ajutorul pensulei si o aplicam cu atentie pe suprafata unghiei. Uscam unghia in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED.

 

 Apoi aplicam o cantitate mica de gel pe suprafata unghiei cu miscari circulare si suntem atente sa nu atingem deloc zona cuticulei. Introducem din nou in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Degresam pentru fixare, pilim unghia in forma dorita si apoi aplicam pe toata suprafata unghiei un ultim strat de subtire de gel si repetam procesul de uscare in lampa. La final degresam unghia cu un cleaner preferat. Daca nu doriti acest procedeu, evident puteti adauga gel doar o singura data pe suprafata unghiei, iar rezultatul va fi tot unul incredibil!

Alege produsul tau preferat din categoria gelurilor FSM autonivelant sau de constructie pe care le gasesti in magazinul Roniki si realizeaza cele mai deosebite manichiuri si pedichiuri!

Sunt 108 produse.

Se afiseaza 1-12 din 108 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook