Toate produsele din topul vanzarilor
Rosalind Gel UV
Rosalind Gel UV

Rosalind Gel UV

Atunci cand nu stii ce sa alegi, alege calitatea Rosalind! Gelurile UV din aceasta gama cu siguranta nu te vor dezamagi. Magazinul Roniki va prezinta o varietate geluri UV de constructie, in culori pale, nude, dar si culori extravagante.  Rosalind Gel Uv este un gel cu o textura cremoasa, ce este ideal pentru crearea unei extrensii cu aspect cat mai natural. Rosalind Gel Uv se poate utiliza in salon profesional sau chiar la tine acasa, acesta este un gel extraordinar ce are proprietati de autonivelare, astfel ca va fi usor de mododelat, fie ca esti incepatoare sau profesionista.

 

Daca doresti sa realizezi o manichiura cu gel UV intai de toate trebuie sa pregatesti unghia naturala prin pilirea acesteia, indepartat cuticula matuire, dar si degresare. Dupa ce unghia este cu adevarat pregatita, aplicam primer si asteptam cateva momente pentru a se usca la aer. Dupa ce primerul  s-a uscat luam o cantitate moderat de gel cu ajutorul pensulei si o aplicam cu atentie pe suprafata unghiei.

 

Uscam unghia in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Apoi aplicam o cantitate mica de gel pe suprafata unghiei cu miscari circulare si suntem atente sa nu atingem deloc zona cuticulei. Introducem din nou in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Degresam pentru fixare, pilim unghia in forma dorita si apoi aplicam pe toata suprafata unghiei un ultim strat de subtire de gel si repetam procesul de uscare in lampa. La final degresam unghia cu un cleaner preferat. Daca nu doriti acest procedeu, evident puteti adauga gel doar o singura data pe suprafata unghiei, iar rezultatul va fi tot unul incredibil!

Acum te poti bucura de unghii cu gel pana la 4 saptamani, doar cu ajutorul Rosalind Gel Uv , pe care il gasiti desigur in magazinul Roniki!

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-12 din 17 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook