Toate produsele din topul vanzarilor
Spider Gel
Spider Gel

Spider Gel

Ai un eveniment important ce se aproprie cu pasi repezi sau vrei ca manichiura ta sa arate diferit de data aceasta? Roniki are raspunsul perfect pentru toate intrebarile tale. Va prezentam cu entuziasm un produs incredibil de ingenios, ce va scoate in evidenta orice tip de manichuira sau pedichuira.

 

Spider Gel este produsul de Top, ce se poate aplica cu usurinta pe unghii, fie ca esti incepatoare sau profesionista. Spider Gel se poste utiliza foarte usor adaugand o cantitate mica de produs pe o pensula speciala sau pe un punctator, dupa care poti trasa linii fine, egale sau nu, exact in zona dorita de tine.  Spider Gel VENALISA este produsul ce te va ajuta sa iesi din zona de comfort si sa experimentezi, realizand manichiuri unice.

Spider Gel  VENALISApoatee fi utilizat cu usurinta in salon profesional sau chiar la tine acasa. Indiferent de locatie, rezultatul final va fi unul extraordinat. Va prezentam un alt produs la fel de interesant, cu un plus de extravaganta, acesta fiind Spider Gel Luminos Rosalind, ce odata aplicat pe unghii acestea vor fi spectaculoase ziua, dar si pe timpul noptii.  Spider Gel Luminos Rosalind este un gel cu proprietati diferite, ceea ce il face sa sclipeasca pe timpul noptii.

 

Produsele din gama Spider Gel sunt ireala, la fel cum este si Reflective Spider Gel Born Pretty. Acesta este un gel ce contine particule fine de glitter, are o contistenta atoasa si un plus al acestuia este ca poate fi aplicat direct cu degetele. Poti lua produs pe degetul aratator si pe cel mare, creezi o punte deasupra unghiei pe care doresti sa efectuezi modelul, dupa care lipesti produsul de unghiei. Rezultatul final va fi unul Wow si minimalist!  Alege Spider Gel din magazinul Roniki si surprinde-ti clientele!

Sunt 46 produse.

Se afiseaza 1-12 din 46 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook