Toate produsele din topul vanzarilor
Gem Gel Canni
Gem Gel Canni

Gem Gel Canni

Atunci cand nu doresti ca manichiura sau pedichiura ta sa fie banala, alege sa o scoti in evidenta cu produse premium asa cum este Gem Gel Canni. In magazinul Roniki gasiti gama de produse Canni, ce va surprinde cu geluri colorate si gata sa fie purtate!

Gem Gel Canni este un gel cu o consistenta de gelatina, perfect de modelat. Gem Gel Canni se poate utiliza in salon profesional sau chiar la tine acasa, fie ca esti profesionista sau incepatoare. Gem Gel Canni este un gel pigmentat si ofera unghiilor un efect sticlos.

 

Daca doresti sa realizezi o manichuira cu Gem Gel Canni intai de toate trebuie sa pregatesti unghia naturala prin pilirea acesteia, indepartat cuticula matuire, dar si degresare. Dupa ce unghia este cu adevarat pregatita, aplicam primer si asteptam cateva momente pentru a se usca la aer. Dupa ce primerul s-a uscat luam o cantitate moderat de gel cu ajutorul pensulei si o aplicam cu atentie pe suprafata unghiei.

 

Uscam unghia in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Apoi aplicam o cantitate mica de gel pe suprafata unghiei cu miscari circulare si suntem atente sa nu atingem deloc zona cuticulei. Introducem din nou in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Aplicam top Coatul preferat si manichuira este gata.

Gem Gel Canni este produsul ce iti va colora unghiile in cele mai frumoase nuante! Alege culorile tale preferate in magazinul Roniki. 

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook