Toate produsele din topul vanzarilor
Fairy Gel Rosalind
Fairy Gel Rosalind

Fairy Gel Rosalind

Un gel de poveste! Asa il putem numi pe Fairy Gel Rosalind din magazinul Roniki. Aceasta gama de geluri sunt destinate iubitoarelor de frumos si persoanelor ce indragesc natura.  Fairy Gel Rosalind este un gel cu o consistenta vascoasa, ce contine in interiorul acestuia flori presate de diferite dimeniuni si modele. Fairy Gel Rosalind este un produs incredibil de elegant si delicat. Acesta se poate plica cu usurinta pe toata suprafata unghiei  in timp util, deoarece textura sa permite modelarea rapida a acesuia.

Fairy Gel Rosalind poate fi utilizat in salon profesional sau chiar la tine acasa! 

Daca doresti sa realizezi o manichiura cu Fairy Gel Rosalind intai de toate trebuie sa pregatesti unghia naturala prin pilirea acesteia, indepartat cuticula matuire, dar si degresare. Dupa ce unghia este cu adevarat pregatita, aplicam primer si asteptam cateva momente pentru a se usca la aer.

 

 Dupa ce primerul s-a uscat, luam o cantitate moderata de gel cu ajutorul pensulei si o aplicam cu atentie pe suprafata unghiei. Uscam unghia in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Apoi aplicam din nou o cantitate mica de gel pe suprafata unghiei cu miscari circulare si suntem atente sa nu atingem deloc zona cuticulei. Introducem din nou in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED.Aplicam top Coatul preferat si manichuira este gata.

  

Fairy Gel Rosalind este prezent in 11 variante colorate, printre care se numara si roz, verde, galben, albastru si mov, fiecare dintre acestea aratand superb pe unghii! Alege-ti preferatele din magazinul Roniki! 

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook