Toate produsele din topul vanzarilor
Fsm Gel Plastilina
Fsm Gel Plastilina

Fsm Gel Plastilina

Niciodata nu a fost mai usor sa realizezi manichiuri spectaculoase! Atata timp cat ai la indema produse cailtative si doresti sa experimentezi tehnici noi, vei reusi tot ce iti propui! Roniki este aici pentru a te ghida in alegeri, iar daca doresti sa efectuezi decoratiuni enedite pe unghii, atunci Fsm Gel Plastilina este produsul pe care tu il cauti!

 

Fsm Gel Plastilina este un gel 4D, cu o consistenta gumata, ce te va ajuta sa aplici cu usurinta pe unghii cantitatea de produs dorita si sa-ti dai frau liber imaginatiei!

Fsm Gel Plastilina are o formula maleabila si proprietati incredibile de modelare, astfel ca vei putea realiza cu usurinta decoratiuni florale sau orice element dorit de catre tine sau clienta ta!

Daca doresti sa utilizezi Fsm Gel Plastilina, trebuie sa ai o spatula speciala, pe care vei lua o cantitate mica de produs din recipient, circa 2 mm, apoi luati biluta de produs cu degetele si o framantati cateva momente inainte de a o aplica pe unghie, pentru a o forma. Presati biluta pe unghie si o umeziti cu ajutorul cleanerului. Inainte de a folosi intrumetul de modelare, va recomandam sa il umeziti si pe acesta. Apoi realizati cu atentie modelul dorit si il veti usca in lampa -  120 de secunde in lampa UV/ 60 de secunde in lampa LED.

 

In magazinul nostru gasiti si Gypsum Rosalind 3D Gel, un produs la fel de incredibil, cu o textura mata si fara strat lipicios, ce va permite utilizare acestuia fara probleme!

 Fsm Gel Plastilina este produsul ce te va ajuta sa iti depasesti limitele si sa realizezi modele spectaculoase. Roniki va pune intotdeauna la dispozitie produse de calitate la preturi inegalabile!

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook