Toate produsele din topul vanzarilor
Fsm Aurora Top Coat
Fsm Aurora Top Coat

Fsm Aurora Top Coat

Unghii sclipitoare ca un cer instelat, doar Fsm Aurora Top Coat iti va putea oferi! Mgazinul Roniki va ofera o gama de produse ce trebuiesc incercate!  Fsm Aurora Top Coat se gaseste in mai multe nuante, pigmentate si incredibil de stralucitoare. Fsm Aurora Top Coat este un top transparet, ce are in componenta particule luminoase de paiete colorate.

Acestea vor face din orice manichuira simpla, o manichuira Glam cat ai clipi. Fsm Aurora Top Coat are o textura perfecta si se poate aplica cu usurinta in salon profesional sau de ce nu chiar la tine acasa! Roniki va recomanda sa utilizati o baza inchisa, inainte de aplicarea Fsm Aurora Top Coat , ca efectul de cer instelat sa fie vizibil la maximum.

Daca doresti sa utilizezi Fsm Aurora Top Coat, atunci trebuie sa il aplici la finalul  manichuirii, dupa ce culoarea inchisa a fost uscata in lampa UV. Aplicati Top Coatul 120 de secunde in lampa UV si 80 de secunde in lampa LED. Fsm Aurora Top Coat Nu necesita degresare, deci poti adauga uleiul de cuticule si gata.

 

Fsm Aurora Top Coat  te va ajuta sa ai o manichiura sau o pedichiura cu adevarat stralucitoare! Alege culorile tale preferate din magazinul Roniki!

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook