Toate produsele din topul vanzarilor
Rosalind
Rosalind

Rosalind

Stim cat de apreciata este manichiura semipermanenta, deoarece se poate realiza intr-un timp util si poti avea unghii perfecte cat ai clipi. De aceea in magazinul Roniki veti putea achizitiona oja semipermanenta de cea mai buna calitate, pentru a putea realiza intotdeauna unghii cat mai perfecte ca si aspect, dar si care sa reziste in timp. Oja Semipermanenta Rosalind este una dintre cele mai ravnite oje, din motivul pigmentilor puternici pe care aceasta ii are.

Astfel ca odata aplicata, va rezista pe unghie intre 3 saptamani sau poate chiar 4 saptamani. Fiind foarte pigmentata, va arata bine chiar si atunci cand aplicati primul strat. Astfel timpul de lucru se va diminua, iar rezultatele finale vor fi unele mult dorit. Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top. Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV.

Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul  este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul de exceptie. Oja Rosalind se poate utiliza in salon profesional sau chiar la tine acasa. Aceasta este valabila in foarte multe nuante si culori, pe care le poti purta indiferent de anotimp.

 Daca ai un eveniment important si vreo o manichiura fresh, atunci Oja semipermanenta Rosalind este raspunsul. Este foarte lucioasa, textura este perfecta si nu aluneca in zona cuticulei atunci cand este aplicata. Un alt beneficiu al acestei oje semipermanente este uscarea rapida  in lampa UV, intre 120 de secunde sau 30-60 de secunde LED. Alege sa ai o manichiura impecabila intr-un timp util, utilizand ojele semipermanente Rosalind, din magazinul Roniki.

Sunt 397 produse.

Se afiseaza 1-12 din 397 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook