Toate produsele din topul vanzarilor
Venalisa
Venalisa

Venalisa

Fie ca esti profesionista sau acum vrei sa descoperi tainle manichiurii semiperamente, Roniki iti pune la dispozitie gama de produse Venalisa, ce te va ajuta sa fi mereu in pas cu moda sau poate chiar inaintea ei!

Ojele Semipermanente Venalisa sunt oje profesionale, ce se pot utiliza in salon sau chiar la tine acasa, Indiferent ca vrei sa optezi pentru o manichiura simpla, in nuante pale, fie ca doresti sa atragi atentia cu un rosu intens, Venalisa este aici pentru fiecare alegere luata. In cazul in care deja esti fana Venalisa, atunci venim cu o veste incredibila : Venalisa se poate achizitiona acum si in Seturi a cate 60 de oje unice, ce merita incercate. Roniki va ofera si un Catalog prezentare, la fiecare astfel de Set achizitionat. Oja semipermanenta se poate aplica foarte rapid pe unghii si poate rezista pana la 4 saptamani fara sa se crape sau fara sa se ciobeasca.

De aceea este des intalnita in saloanele profesionale. Insa Venalisa intrece toate asteptarile prin calitatea produselor pe care le contine.

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top. Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV.

 Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul de exceptie.  Pigmentii acesteia sunt cu adevarat rezistenti, iar culorile in care aceasta se poate gasi, sunt spectaculoase. Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza Ojele Semipermante Venalisa din magazinul Ronkiki si poti avea  manichiuri si pedichiuri incredibile in timp util!

Sunt 281 produse.

Se afiseaza 1-12 din 281 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook