Toate produsele din topul vanzarilor
Born Pretty
Born Pretty

Born Pretty

Doresti o manichiura rapida si realizata ca la carte?  Roniki va propune ojele Semipermanete Born Pretty. Indiferent de anotimp, stare sau eveniment, aceste oje semipermanente isi vor face treaba si iti vor oferi cea mai superba manichiura. Oja semipermanenta este des preferata, deoarece este varianta alternativa manichiurii cu gel, doar ca mult mai rapida si mai practica. Astfel ca odata aplicata, va rezista pe unghie intre 3 saptamani sau poate chiar 4 saptamani.

 

Fiind foarte pigmentata, va arata bine chiar si atunci cand aplicati primul strat. Astfel timpul de lucru se va diminua, iar rezultatele finale vor fi unele mult dorit. Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul de exceptie.

Ojele Semipermanente Born Pretty sunt prezente in culori incredibile si pigmentate, ce se vor face pe loc indragite de care tine, dar si de catre clientele tale. Alege calitatea Born Pretty si incearca ojele semipermanente din magazinul Roniki. 

Sunt 191 produse.

Se afiseaza 1-12 din 191 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook