Toate produsele din topul vanzarilor
Sugar
Sugar

Sugar

Ojele semipermanente ce nu ar trebui sa lipseasca din mediul de lucru al oricarei iubitoare de NailArt, fie profesionista sau nu, sunt cele de la Ur Sugar. Cu siguranta ai auzit de aceasta gama, iar daca nu ai facut-o pana acum, atunci iti povestim noi. Roniki stie cat de important este sa ai intotdeauna unghii pefecte, asa ca iti oferim cele mai calitative produse.

Gama Ur Sugar contine o varietate de culori, foarte pigmentate ce se pliaza perfect pe nevoile oricarei manichiuriste de succes. Ur Sugar este oja semipermanenta ce odata aplicata pe unghie, va rezista pana la 4 saptamani. Un plus al acestei oje semi este uscarea rapida a acesteia in lampa UV. Vei dobandi cat ai clipi unghii colorate si cu un aspect ingrijit.

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV.

 

 Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul senzational. Roniki va propune sa vizitati gama de produse Ur Sugar si sa achizitionati ojele voastre semi preferate la preturi inegalabile.

Sunt 120 produse.

Se afiseaza 1-12 din 120 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook