Toate produsele din topul vanzarilor
Canni
Canni

Canni

Cauti oja semipermanenta care sa reziste pe unghii fara sa se crape sau fara sa se ciobeasca? Atunci ai ajung in categoria perfecta. Canni este oja semipermanenta din magazinul Roniki ce te va ajuta in realizarea celor mai incredibile manichiuri.

Acasta oja este valabila in foarte multe culori si poate fi aplicata rapid pe unghii. Oja semipermaneta este varianta alternaiva pentru unghiile cu gel. Atunci cand timpul nu iti permite sa efectuezi o manichiura cu gel, atunci solutia perfecta si mai rapida este manichiura cu oja semipermanenta.

 

Canni va surprinde cu o multime de culori vesele, ce se vor plia cu siguranta nevoilor voastre. Pentru a putea realiza o manichuira sau pedichiura cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer.

 Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV.

 

Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul senzational.  Alege gama ojelor semipermanente Canni din magazinul Roniki si ofera unghiilor tale un look inedit.

Sunt 271 produse.

Se afiseaza 1-12 din 271 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook