Toate produsele din topul vanzarilor
GDCOCO
GDCOCO

GDCOCO

Atunci cand iti doresti unghii simple, dar cu stil, oja semipermanenta GD Coco este cea mai buna alegere. Fie ca este vorba despre un eveniment la care trebuie sa iei parte sau pur si simplu doresti o manichiura pentru viata de zi cu zi, oja semipermanenenta GD Coco este aici pentru a-ti depasi asteptarile. Culorile pe care aceasta gama le are sunt foarte pigmentate si doar prin aplicarea unui strat, unghiile vor arata perfect. Nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza produse calitative din magazinul Roniki. 

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul ideal.

  Oja Semipermaneta GD Coco poate deveni cu usurinta una dintre ojele preferate de catre tine sau de catre clientele tale!

Sunt 51 produse.

Se afiseaza 1-12 din 51 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook