Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Semi Neon
Oja Semi Neon

Oja Semi Neon

Alege senzationalul si iesi in evidenta in orice anotimp cu ajutorul ojelor semipermanente Neon. Rosalind a creat gama perfecta pentru iubitoarele de culori electrizante. Astfel ca rosu, verde, galben si albastru, sunt doar putine dintre toate culorile valabile in magazinul Roniki.

 

 Noi credem ca Neonul nu se va demoda niciodata, orice eveniment ai avea, oja semipermanenta neon e va ajuta sa te remarci. Odata aplicata pe unghii oja semipermanenta Neon Rosalind va rezista pana la 4 saptamani. Astfel ca tu te vei putea bucura de unghii lucioase in culori perfecte!

 

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul inegalabil.

Alege ojele Semipermanente Rosalind Neon din magazinul Roniki si iesi din zona de comfort !

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook