Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Semi Platinum
Oja Semi Platinum

Oja Semi Platinum

Atunci cand Venalisa a creat aceasta gama de produse, cu siguranta nu au omis nici o nuanta de glitter! Platinum, este varietatea de oje semipermanente din magazinul Roniki, ce te vor ajuta sa stalucesti la propriu si la figurat, pentru ca sunt All Glitter! Daca ai un eveniment important in viata ta si doresti sa iesi in evidenta, Platinum Venalisa te va ajuta sa captezi toate privirile. Platinum Venalisa se aplica foarte usor cu ajutorul pensulei speciale pe care aceasta o are si va rezita pe unghii pana la 4 saptamani!

 

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza  si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat.

 

Cu siguranta rezultatul final va fi unul incredibil! Platinum Vensalisa este oja semipermanenta foarte pigmentata, ce poate fi utilizata in salon profesional sau chiar la tine acasa!   Platinum Venalisa are un luciu ce va ramane fixat pe unghie si va ramane perfect sclipitor, fara sa se ciobeasca in timp! Ofera clientelor tale produse de TOP si realizeaza unghii Glam!

Alege sa achizitionezi Platinum Venalisa  din magazinul Roniki, la cele mai bune preturi. 

Sunt 41 produse.

Se afiseaza 1-12 din 41 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook