Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Blossom
Oja Blossom

Oja Blossom

Daca clientele tale nu mai doresc unghii simple si isi vor unghiile fresh, cu un vibe modern, atunci magazinul Roniki are produsul ce te fac face instant sa il adori! Acesta este Oja Blossom Venalisa! Acum poti realiza cu usurinta modele florale pe manichiurile  semipermanente!

 

 Oja Blossom este foarte usor de utilizant, avand textura perfecta, ce se va plia perfect pe intreaga suprafata a unghiei fara sa o incarce sau se scurga in  zona cuticulei. Cu ajutorul acestei oje semipermanente, poti efectua flori deosebite si in diferite culori. Aceasta se aplica putin diferit fata de ojele semipermanente clasice, deoarece are la baza tehnica wet, ceea ce inseamna ca trebuie sa aplicam gelul sau oja semipermanenta dorita, ce va reprezenta baza peste care se va realiza efectul Blossom.

 

Modul de utilizare al Venalisa Blossom Gel este foarte simpu, deoarece incepem prin aplicarea unui strat subtire de baza transparenta sau alba, dupa preferinta, dupa care aplicam un strat la fel de subtire de Venalisa Blooming Gel si realizeaza modelul floral dorit, iar apoi usuca in Lampa UV aprox 2 minute.

 

Dupa scoatem din lampa si aplicam Top coat si il uscam in lampa maxim 60 secunde. Rezultattul final cu siguranta va fi unul incredibil. Achizitioneaza Oja Blossom din magazinul Roniki si surprinde-ti clientele cu produse calitative! 

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook