Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Peacock
Oja Peacock

Oja Peacock

Cu aceasta oja semipermanenta, Venalisa chiar a intrecut toate asteptarile! Magazinul Roniki va ofera o gama de oje semipermanente cu adevarat sclipitoare! Daca vrei unghii stralucitoare si de efect, insa nu doresti sa incerci aplicarea unui gel de conctructie, varianta rapida si recoandata de catre noi este oja semipermanenta.

Oja semipermanenta Peacock se aplica pe unghii intr-un timp util, are un design spectaculos si va ramane cu luciul sau deosebit pana la 4 saptamani.

 

 Roniki va propune sa incercati Oja Peacock sau cum o putem denumi : oja ce ofera efectul cozii de paun! Aceasta ste valabila in multe nuante : roz, albastru, verde, grey, fiecare dintre culori sclipind la maximum. Aceasta oja semipermanenta se aplica la fel de simplu ca orice oja semi, doar ca rezultatul final este unul incredibil.

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza  si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat.

 

 Cu siguranta rezultatul final va fi unul incredibil! Oja Peacock este oja semipermanenta foarte pigmentata, ce poate fi utilizata in salon profesional sau chiar la tine acasa!

Sunt 7 produse.

Se afiseaza 1-7 din 7 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook