Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Semi Cat Eye
Oja Semi Cat Eye

Oja Semi Cat Eye

Ai incercat vreodata oja semi Cat Eye? Daca nu, Roniki iti propune sa o incerci chiar acum!

 In cazul in care doresti ca unghiile tale sa fie in centrul atentiei oriunde ai merge, aceasta oja semipermanenta cu siguranta se va face remarcata! Este un produs diferit fata de restul ojelor, din simplu fapt pentru care efectul final oferit de care aceasta este efectul ochi de pisica.

Aceasta oja semipermanenta din magazinul Roniki, nu este 3D,  ci este 9D, asta insemna ca odata achizitionata te vei incadra in noile tendinte si iti poti uimi clientele cu un produs de TOP!

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top, magnet special pentru efectul Cat Eye.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

Dupa care aplicam un strat subtire de baza  si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam un strat de Oja Semi Cat Eye si cu magnetul special pentru efect Cat Eye ( pe care il gasiti tot in magazinul nostru)  realizati modelul dorit, tinand magnetul deasupra unghiei la o distranta de maxim 4 mm, apoi uscam in lampa UV. Puteti proceda la fel si cu al doile strat de oja semi Cat Eye, dupa care sigilam totul cu un Top Coat preferat si uscam in lampa UV 2 minute. Rezultatul final va fi unul incredibil!

 

Efectul ochilor de felina nu va trece neobservat!  Oja Semi Cat Eye poate fi utilizata in salon profesional sau chiar la tine acasa, deoarece este foarte usor de utilizat! Achizitioneaza Oja Semi Cat Eye din magazinul Roniki si fi mereu in pas cu cele mai noi produse in materie de NailArt.

Sunt 89 produse.

Se afiseaza 1-12 din 89 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook