Toate produsele din topul vanzarilor
Rosalind Red Series Diamond
Rosalind Red Series Diamond

Rosalind Red Series Diamond

Doresti sa sclipesti in orice moment al zilei, dar si al noptii? Atunci Rosalind Red Series Diamond din magazinul Ronkiki te va ajuta cu aceasta dorinta! Oja semipermanenta este indragita de catre cliente, deorece chiar daca ai un program incarcat si timpul nu iti permite sa astepti aplicarea unui gel de constructie, varianta rapida este chiar ea, oja semi. Se aplica pe unghii intr-un timp util si poate rezista pe acestea pana la 4 saptamani pastrand luciul de la inceput!

 

Rosalind Red Series Diamond a realizat o gama de produse sclipitoare, ce se potrivesc perfect indiferent de eveniment, anotimp sau tinuta. Oja semipermaneta Rosalind Red Series Diamond  are o consistenta perfecta, ceea ce permite sa fie aplicata foarte usor pe intreaga suprafata a unghiei. Rosalind Red Series Diamond este renumita pentru aspectul sau pe timp de zi, dar mai ales pentru cel din timpul noptii, deoarece ungjiile tale vor lumina ca un cer instelat.

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza  ( va recomandam o baza neagra)  si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul incredibil! Rosalind Red Series Diamond este oja semipermanenta foarte pigmentata cu efect luminos si sclipitor,  ce poate fi utilizata in salon profesional sau chiar la tine acasa!

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook