Toate produsele din topul vanzarilor
Oja Semi Crackle
Oja Semi Crackle

Oja Semi Crackle

Daca te-ai plictisit de ojele semipermanente clasice sau clientele tale te intreaba daca ai un produs nou care sa socheze, atunci Roniki va prezinta Oja Semi Crackle. Aceasta oja semipermanenta sfideaza limitele normalitatii si ofera unghiilor tale un efect pe care cu siguranta nu l-ai mai intalnit.

 

Oja Semi Crackle va oferi un efect crapat, colorat si incredibil de unic. Oja Semi Crackle se aplica pe unghii foarte usor si poate fi utilizata in salon profesional sau chiar la tine acasa. Fie ca esti incepatoare sau profesionista, aceasta oja semipermanenta se va facec pe loc indragita! Oja Semi Crackle poate fi achizitionata in mai multe culori spectaculoase : verde, roz, albastru, portocaliu, galben si nu numai, toate nuantele sunt foarte pigmentate si vi colorate.

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza  ( va recomandam o baza neagra)  si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam Oja Semi Crackle si o lasam timp de maxim 5 minute sa se usuce la aer! Apoisigilam totul cu un Top coat preferat si il uscam in lampa UV 60 secunde.

Rezultatul final al acestei oje semipermanente Crackle este unul incredibil! Incearca si tu oja semi Crackle din magazinul Roniki si suprinde!

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook