Toate produsele din topul vanzarilor
Macaron Rosalind
Macaron Rosalind

Macaron Rosalind

Eleganta si stil intr-o singura oja semipermanenta. Rosalind a realizat o gama de produse ce te vor face cu siguranta sa vrei sa le incerci pe fiecare in parte! Macaron Rosalind este cea mai delicioasa serie de oje semipermanente prezente in magazinul nostru.

 Roniki va propune sa incercati nuantele pastelate din Rosalind Macaron si sa atragi pe loc toate privirile, prin simplitatea si rafinamentul emanat. Fie ca ai un eveniment important sau pus si simplu doresti o manichiura sau de ce nu o pedichiura simpla, dar chic, atunci Macaron Rosalind este oja semi de care ai nevoie. Macaron Rosalind se poate aplica foarte usor pe intreaga suprafata a unghiei, si se usuca in timp util in lampa UV. Fie ca esti incepatoare sau profesionista Macaron Rosalind, nu ar trebui sa lipseasca din colectia ojelor tale.

 

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul inegalabil.

Alege ojele pastel Macaron Rosalind si lasa eleganta si rafinamentul sa vorbeasca pentru tine!

 Produsele din magazinul Roniki sunt calitative si pot fi utilizate in salon profesional sau chiar la tine acasa!

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook