Toate produsele din topul vanzarilor
Rainbow Rosalind
Rainbow Rosalind

Rainbow Rosalind

Oja semipermanenta este o varianta alternativa a gelului de constructie. Atunci cand nu doresti sau nu ai timpul necesar pentru o manichiura cu gel, oja semipermanenta este aici sa iti ofere cele mai frumoase unghii in timp util. In magazinul Roniki veti gasi gama de oje semipermanete Rainbow Rosalind. Acestea sunt cele mai sclipitoare oje pe care le poti achizitiona, deoarece contin particule fine de sclipici, ce vor oferi unghiilor tale un efect Glam. Daca ai un eveniment important ce se apropie cu pasi repezi, atunci oja semi  Rainbow Rosalind poate fi cu siguranta alegerea perfecta!

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul inegalabil.

Oja semipermanenra Rainbow Rosalind se poate utiliza in salon profesional sau chiar la tine acasa, efectul Glitter ce il vei obtine la finalul manichiurii  sau al pedichiurii va fi unul inedit, iar clientele tale cu siguranta il vor indragi! 

Sunt 29 produse.

Se afiseaza 1-12 din 29 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook