Toate produsele din topul vanzarilor
3in1 Oja Semipermanenta
3in1 Oja Semipermanenta

3in1 Oja Semipermanenta

Ce poate fi mai frumos decat sa ai 3 produse inregrate perfect in 1 singur ?!  3in1 Oja Semipermanenta Rosalind este produsul WOW din magazinul Roniki.  Stim cat de mult conteaza in zilele noastre fiecare moment in parte. Asa ca Rosalind a luat in calcul acest detaliu si a realizat un stilou cu oja semipermanenta ce poate fi aplicat usor, iar rezultatul final sa fie unul incredibil! Daca vrei sa utilizezi  3in1 Oja Semipermanenta trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa ce scoatem din lampa adaugam un strat de 3in1 Oja Semipermanenta si il uscam in lampa UV timp de 60 secunde. Dupa ce scoateti din lampa, puteti sa mai adaugati

straturi de oja 3in1 in functie de cat de intens doriti sa fie rezultatul final.

3in1 Oja Semipermanenta este valabila in magazinul Roniki in nuante foarte pigmentate cu viu colorate. Astfel ca indiferent de eveniment, unghiile tale pot arata incredibil cu minim efort.

3in1 Oja Semipermanenta poate fi utilizata cu usurinta in salon profesional sau chiar la tine acasa, avand un design modern Tip Stilou, pot fi transportate foarte usor. Mecanismul de scoatere al produsului este in invartire usoara al capatului stiloului, ceea ce inseamna ca poti pune exact cantitatea de produs dorita pe intreaga suprafata a unghiei.

Alege 3in1 Oja Semipermanenta  din magazinul Roniki si vei avea o manichiura superba cat ai clipi!

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-12 din 24 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook