Toate produsele din topul vanzarilor
Fur Efect Rosalind
Fur Efect Rosalind

Fur Efect Rosalind

In magazinul Roniki aveti tot timpul  game de produse ce trebuiesc incercate, doar din simplul fapt pentru care au un finish inedit! Aici putem incadra cu siguranta si gama de produse Fur Efect Rosalind. Stim ca oja semipermanenta este o varianta rapida atunci cand nu avem timpul necesar sa ne adaugam unghii cu gel. Asa ca Rosalind a realizat o gama de produse cu totul speciale.

Fur Efect Rosalind are o varietate de culori vibrante si incredibil de pigmentate, ce se vor face pe loc indragite de catre clientele tale. Efectul  Fur al acestor oje semi, este foarte dorit in randul iubitoarelor de NailArt. Odata aplicata pe unghii Fur Efect Rosalind este oja semipermanenta ce va ramane inctacta pana la 4 saptamani, deoarece compozitia acesteia a fost realizata special pentru a rezista si a nu se ciobi in timp.

 

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza  si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul incredibil!

Posrta Fur Efect Rosalind din orice sezon si suprinde prin eleganta, dar si simplitatea pe care aceasta oja semipermanenta din magazinul Roniki o ofera!

Sunt 26 produse.

Se afiseaza 1-12 din 26 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook