Toate produsele din topul vanzarilor
Aqua Ink + Ice Flower
Aqua Ink + Ice Flower

Aqua Ink + Ice Flower

Frig sau cald, TU ce preferi? Noi iti oferim o gama de oje semipermanete care se schimba dupa cum este vremea! Oja Semi Thermo Chameleon din magazinul Roniki este oja spectaculoasa ce are propria personalitate. Atunci cand este race, are o culoare, iar cand temperaturile incep sa creasca, devine cu totul alta nuanta. Suna intereant, nu?

Oja semipermanenta este o varianta mult mai rapida si mai practica atunci cand vrei sa ai unghii perfecte, insa nu doresti pe acestea gelul clasic de constructie.

Oja Semi Thermo Chameleon poate  deveni oja preferata a clientelor tale, deoarece nu te poti plictisi niciodata de aceasta, doarece isi va schimba mereu culoarea in fuctie de temperaturile la care este supusa.

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Aici este momentul aplicarii  Thermo Chameleon si uscati in lampa UV aproximativ 60 de secunde. Dupa scoatem mana din lampa si sigilam totul cu un Top Coat preferat.

Rezultatul final va fi unul incredibil si te veei bucura de unghii perfecte pana la 4 saptamani. Alege sa incerci Oja Semi Thermo Chameleon in nuantele inedite pe are le avem prezente pe site!

Sunt 30 produse.

Se afiseaza 1-12 din 30 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook