Toate produsele din topul vanzarilor
Lampa UV / LED
Lampa UV / LED

Lampa UV / LED

Lampa este un element esential pentru orice tip de manichuira ai vrea sa executi! Fie ca este vorba despre o manichiura cu gel de contructie, manichuira semipetmanenta sau polygel, pentru toate acestea vei avea nevoie de o lampa UV sau LED, ce te va ajuta sa iti usuci unghiile in timp util. Magazinul Roniki va pune la dispozitie o varietate de astfel de lampi, pentru ca tu sa poti realiza cele mai frumoase manichuiri si pedichuiri cu minim efort.

De mentionat este ca ficare dintre lampile prezente in magazinul nostru sunt profesionale si pot fi utilizate in salon profesional sau chiar la tine acasa. Fie ca esti profesionista sau incepatoare, in gama Roniki vei gasi cu sigurana lampi perfecte cerintelor tale.

 

Prima lampa pe care v-o prezentam in cateva cuvinte, este chiar Best Sellerul nostru si anume LAMPA UNGHII LED SUN 9S DISPLAY DIGITAL - 24W, aceasta lampa intrece toate asteptarile, prin timpul incredibil de rapid de uscare de numai 10 secunde.

 

Atunci cand te grabesti, este alitatul tau de nadejde, uscand gelul sau oja semipermanenta cat ai clipi! Un alt produs iubit de manichuiriste este LAMPA UV/LED SUN ONE , cu o putere de 48W si un design modern, ce se va integra perfect in orice mediu de lucru si isi va face cu siguranta treaba! Ultima despre care va povestim, dar nu cea din urma, este Lampa LED Mini Roz, un beneficiu vizibil al acesteia este chiar dimensiunea foarte mica pe care o are. Lampa LED Mini Roz poate fi transportata foarte usor, incapand cu usurinta chiar si intr-un portfard. In magazinul Roniki vei putea gasi tot ce ai nevoie fara sa cauti prea mult! Alege cele mai bune lampi, care sunt destinate uscarii ojelor semipermanente, cat si ale gelului UV.

 

 Avem produse diverse la preturi incredibil de accesibile, asa ca nu ezita sa achizitionezi aparaturile tale preferate! Atunci cand investesti in produse calitative si rezultatele manichiurilor r si pedichiurilor  vor fi pe masura asteptarilor!

Sunt 55 produse.

Se afiseaza 1-12 din 55 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook