Toate produsele din topul vanzarilor
Aparatura Unghii

Aparatura Unghii

Daca te-ai decis ca vrei sa incepi activitatea in domeniul unghiilor cu gel sau deja o faci si vrei produse calitative, insa la preturi accesibile, atunci esti in locul perfect! Magazinul Roniki va pune la dispozitie o gama vasta cu aparatura pentru realizarea celor mai frumoase manichiuri sau pedichiuri. Stim cat de importante sunt produsele pe care o NailArtista la utilizeaza, asa ca am realizat o categorie  intreaga cu astfel de articole, ca ficare vizitator al siteului sa poata aparatul ideal. In primul rand aveti o gama destinata Lampilor Uv/ Led, deoarece toate produsele precum , geluri, oja semipermanenta , baza, polygel se usuca in lampa Uv/Led, de aceea aveti nevoie de un astfel de produs bine ales.

Avem lampi puternice de 72W, precum Lampa Sun X, ce usuca produsul aplicat pe unghie cat ai clipi, dar avem si lampi portabile, ce pot incapea chiar si in geanta, precum Lampa Led Mini Roz, cu un design modern si aspect de-a dreptul adorabil. In aceata categorie de produse avem si Freza sau Pila Electrica pentru unghii. Unde vedeta acestora este chiar Freza Strong 210 Originala – 35000 RPM, ceea ce insemna ca indeparteaza gelul, polygelul su oja semipermanenta intr-un timp record, iar NailArtistele stiu cat de timportant este fiecare moment in realizarea manichiurilor, mai ales atunci cand doresti sa nu suprapui programari.

Nu uitam nici de Aspiratoru Praf Unghii, ce este foarte util, deoarece in timpul utilizarii frezei, tot praful rezultat din procesul de  pilire poate ramane in aer sau poate cadea pe hainele tale sau a le clientei, ceea ce nu este deloc profesional. Cu ajutorul unui Aspirator praf manichiura 80W, poti uita de aceasta grija, deoarece va absorbi tot praful, exact in timp ce tu pilesti, iar mediul tau de lucru va ramane la fel de curat si aerist. Cu siguranta acesta este un subiect ce nu ar trebui omis si anume dezinfectarea produselor pe care le utilizezi , iar Roniki va pune la dispozitie Sterilizator Unghii, mai exact Streilizator Pupinel  Profesional cu aer cald, ce este un Must Have al tuturor NailArtstelor. Acesta te va ajuta cu sterilizarea intregului tau instrumentar si bacteriile nu isi vor face aparitia, pe articole precum pile, forfectute si intrumente de manichiura din inox.  In aceasta categorie de produse gasiti desigur si Caditele Pedichuira, prefecte pentru pregatirea picioarelor si relaxarea clientei, inainte de procesul realizarii unghiilor, dar si Lampi pentru birou, ce se  incorporeaza prefect in orice birou sau masa de lucru, pentru ca tu sa ai lumina de care ai nevoie!

Sunt 135 produse.

Se afiseaza 1-12 din 135 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook