Toate produsele din topul vanzarilor
Aspirator Praf Unghii
Aspirator Praf Unghii

Aspirator Praf Unghii

Daca lucrezi in domneniul unghiilor cu gel, atunci Aspirator Praf Unghii este produsul ce nu ar trebui sa lipseasca de pe masa ta de lucru. Este un produs cu adevarat util ce te va ajuta sa pastrezi mediul in care stai tu, cat si clienta ta, unul cu aer curat si respirabil.

Atunci cand efectuezi unghii cu gel, cu oja semipemanenta sau acryl, procedeul realizarii acestora poate fi unul ce necesita pilire, iar din acest proces stim cat de mult prf rezulta. Acest praf nu ar trebui sa ramana in aer sau sa ajunga pe hainele clientelor, deoarece nu este igienic si mai ales, nu este sanatos. Magazinul Roniki va pune la dispozitie o intreaga cateogorie de produse destinate special voua, iubitoarele de Nail Art!

 

Aici puteti gasi produsul nostru de Top, ce nu va lasa nici macar o particula de praf in aer. Acesta este Aspirator Manichiura Profesional , cu o putere de 80W, ceea ce inseamna ca va absorbi fiecare impuritate rezultata din procesul de pilire. Este un produs de ultima generatie, aparatut chiar in anul 2021, ceea ce inseamna ca se incadreaza in cele mai inalte standarde calitative.

 

Un alt produs ce se face remarcat, este ASPIRATOR UNGHII PROFESIONAL 65W, ce are un design modern , se poate incorpora in masa ta de lucru, iar clientele tale il vor indragi pe loc, fiind un produs silentios ce nu le va deranja in timpul manichiurilor.

Roniki va propune sa investiti in produse calitative, ce vor ramane in mediul vostru de lucru pentru mult timp ajutand la evolutia voastra in acest domneniu minunat. Alege aspiratorul ce crezi ca ti se potriveste vizitand si restul produselor din magazinul nostru. 

Sunt 22 produse.

Se afiseaza 1-12 din 22 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook