Toate produsele din topul vanzarilor
Sterilizator Unghii
Sterilizator Unghii

Sterilizator Unghii

O adevarata Nail Artista ar trebui  sa acorde atentie tuturor detaliilor ce tin ce activitatea sa in domeniul unghiilor. Intotdeauna trebuie sa punem sanatatea pe primul plan si sa tratam cu seriozitate normele de igiena atat in saloane profesionale, cat si la voi  acasa, in cazul in care efectuati  manichiuri sau pedichiuri la domiciliu. Pentru ca Roniki stie cat de importante sunt aceste proceduri de igienizare, am creat o categorie destinata aparaturilor necesare oricarei manichiuriste. Daca doresti un Sterilizator Unghii, aici este locul perfect pentru a putea alege aparatul ideal. Avem o gama vasta de astfel de produse, ce cu siguranta se vor incadra in cerintele tale.

 

Primul pe lista si cel mai puternic este STERILIZATOR PUPINEL PROFESIONAL CU AER CALD , produsul ce apare cel mai des in saloanele de Top din aceasta tara. STERILIZATOR PUPINEL este produsul necesar pe care orice manichiurista ar trebui sa il detina. Acesta sterilizeaza rapid o sumedenie de instrumente etalice precum foarfece, intrumentarul pentru manichiura, pensete din inox si multe alte produse metalice.  STERILIZATOR PUPINEL PROFESIONAL CU AER CALD, are temperatura reglabila ce poate ajunge pana la 200 grade celsius.

 

Cu siguranta acesta poate striliza fara probleme orice produs metalic de dimeniuni mici. Un alt produs recumit din aceasta categorie este STERILIZATOR ULTRASONIC - CURATARE USTENSILE, avand un design modern, se va integra perfect in orice mediu de lucru. Clientele tale cu siguranta vor aprecia ca pastrezi intrumentele pe care le folosesti in norme normale si ai grija de sanatatea unghiilor acestora.

 

Nu omiteti detaliile importante din domeniul manichiurii si achizitionati produse calitative, ce vor face diferenta! In magazinul Roniki veti gasi cele mai profesionale produse ce se vor ridica la nivelul asteptarilor voastre!

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-12 din 14 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook