Toate produsele din topul vanzarilor
Lampa Birou
Lampa Birou

Lampa Birou

Pentru a realiza cele mai frumoase manichiuri trebuie sa acorzi atentie maxima si celor mai mici detalii. Pentru ca timpul zboara si concentrarea este mare, ochii pot obosi si vizibilitatea poate fi o adevarata problema.

 O solutie pe care magazinul Roniki v-o ofera este Lampa Birou, iar tu, atat de simplu poti vedea clar si cel mai mic detaliu. Fie ca este noapte sau zi, lumina puternica emanata de Lampa Birou este tot ce ai nevoie pentru a duce p manichiura la bun sfarsit. Un plus al lampii pentru birou este ca aceasta se poate incorpora rapid in orice masa de lucru, avand un buton reglabil ce poate fi ajustat usor.

 

Aceasta are un design modern si isi va gasi cu siguranta locul oriunde vei dori sa o fixezi. Va ramane nemiscata si exact in pozitia in care vrei sa o asezi. Aceasta Lampa  Birou nu are incorporat in aceasta un bec un soclu E 27 si o putere de 60W.

 

Un alt plus al acesteia ar fi cablul de alimentare in lungimea de 150cm, ce are adaptat un  intrerupator cu pornire/oprire.  Lampa Birou te va ajuta sa vezi totul mai clar si mai luminos, toate detaliile nu vor trece neobservate si tu vei realiza cele mai deosebire manichiuri  sau de ce nu picturi extravagante.

Achizitioneaza Lampa Birou din magazinul Roniki si alege sa lucrezi ca o profesionista!

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook