Toate produsele din topul vanzarilor
Baza
Baza

Baza

Un produs de-a dreptul important de pe masa de lucru a oricarei NailArtiste este Baza. Dupa cum ii spune si numele, acest produs este incredibil de esential, deoarece daca primerul este fundatia unori unghii reusite, atunci baza, sunt caramizile, ce consolideaza manichiura in sine.

 

Pentru ca unghiile sa reziste cat mai mult timp, baza aplicata trebuie sa fie una puternica si cu adevarat rezistenta.

 In magazinul Roniki veti descoperi o categorie plina de produse calitative, fiecare venind in ajutorul tau pentru a putea realiza cele mai frumoase unghii in timp util. Prima baza pe care o prezentam , este si cea mai puternica RUBBER BASE SLOWIANKA, este unul dintre cele mai rezistente produse, ce te va ajuta sa pastezi unghii minunate pana la 4 saptamani. Aceasta baza este perfecta si pentru a realiza extensii de unghii pana la 3 mm. RUBBER BASE SLOWIANKA este un best seller si trebuie cu siguranta incercata!

 

 Urmatoarea vedeta din catalogul nostru de produse este RECOVERY FIBER BASE Molly Lac, ce a fost special creata pentru clientele ce au unghii subtiri, cu tendinta de rupere si foarte fragile.

 RECOVERY FIBER BASE Molly Lac este o baza hibrid, ce odata adaugata pe suprafata patului ungial, va actiona ca un doctor iscusit si va intari textura unghiei, pastrand-o intacta si ajutand-o sa creasca cu usurinta, fara ca aceasta sa se rupa in timp.

 

Intreaga gama de baze Molly Lac sunt foarte bune, Roniki va recomanda sa le incercati si veti vedea singure diferenta. O ultima baza prezentata, dar nu cea din urma este Boost Base-Nail repair Victoria Vynn, o baza ce intrece orice asteptari. Acest produs este 2in1 si a fost realizata special pentru unghii deteriorate si subtiri.

 Un plus al acestei baze este ca are in compozitie fibra de sticla, Calciu, Vit. B5 si E, ceea ce o fata de-a dreptul incredibila! Alege produsele preferate din magazinul Roniki si poti realiza manichiuri rezistente, iar unghiile vor ramane la fel se sanatoase!

Sunt 265 produse.

Se afiseaza 1-12 din 265 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook