Toate produsele din topul vanzarilor
Tratamente Unghii
Tratamente Unghii

Tratamente Unghii

Roniki stie ca femeile adora sa aiba intotdeauna unghii perfecte si manichiuri extraordinare, insa uneori este bine sa acordam atentie si sanatatii unghiilor noastre. Am creat o subcategorie destunata exclusiv Tratamentelor pentru unghii, deoarece trebuie sa avem grija ce prouse folosim tot timpul.

Atunci cand avem manichuiri cu gel sau cu oje semipermante, unghiile noastre stau acoperite de produs si nu au timpul necesar sa “ respire”, iar patul unghial in timp poate avea de suferit. Ca sa evitam acest lucru, puteti vizita produsele destinate unghiilor sensibile. Aici puteti gasi TRATAMENT UNGHII PE BAZA DE CALCIU, ce este un must have atunci cand vedem ca orice le-am face, unghiile noastre sunt deteriorate. Acest produs contine calciul necesar pentru a le reda stralucirea naturala si  le revitaliza. Tratamentele din magazinul Roniki se pot utiliza in salon profesional sau chiar la tine acasa, fie ca esti incepatoare sau profesionista, rezultatele vor aparea daca produsul este folosit constant, in fiecare zi timp de  1 saptamana, iar la finalul acesteia se indeparteaza straturile folosind un dizolvant.

 

Un alt produs minune din magazinul nostru este TRATAMENT UNGHII VITAMIN BOMB SILCARE, ce contine un cocktail de viatamine, precum A, E și C, ce sunt ideale pentru a hidrata cuticulele și unghiile, astfel ca vei avea maini cu un aspect ingrijit cat ai clipi. Gama Silcare contine mai multe astfel de produse regeneratoare precum TRATAMENT CALCIUM GEL SILCARE , Green Spa, dar si TRATAMENT UNGHII REZISTENTE SILCARE, toate acestea sunt aici pentru a putea actiona ca niste doctori iscusiti asupra unghiilor cu probleme!

Nu lipsesc din aceasta categorie nici substrantele pentru indepartat cuticula, ce sunt de folos inainte de efectuarea oricarei manichiuri. In magazinul Roniki gasesti tot ce doresti si ai nevoie, achizitioneaza produsele tale preferate la preturi inegalabile!

Sunt 23 produse.

Se afiseaza 1-12 din 23 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook