Toate produsele din topul vanzarilor
Diverse
Diverse

Diverse

Stim cat de importante sunt toate produsele dintr-un salon profesional sau din mediul tau de lucru, asa ca am realizat o categorie speciala unde poti gasi tot ce ai nevoie pentru realizarea manichiurilor  sau pedichiurilor  perfecte. In categoria Diverse, Roniki va pune la dispozitie o varietate de produse ce cu siguranta isi vor gasi loc pe biroul tau destinat manichiurii. Un produs util si cu un design deosebit pe care il poti gasi in categoria diverse, este  Suport Mana 35 cm si Suport Mana Inalt 55 cm.

Acesta te va ajuta in pozitionarea mainii clientei, intr-un mod cat mai relaxant, dar si fix, astfel ca tu iti poti desfasura activitatea si poti realiza manichuira pe care aceasta o doreste cu adevarat. Un plus al  uporturilor este ca, indiferent de dimensiunea lor, Lampa Uv se poate pozitiona exact sub acestea, iar tie iti va fi mult mai usor sa lucrezi, atunci cand ai mai mult spatiu valabil si toate produsele sunt ordonate pe masa de lucru. In magazinul Roniki gasiti si o multitudine de Matrite Metalice pentru Nail Art, ce te vor ajuta in realizarea celor mai speciale modele pe unghiile tale sau de ce nu pe unghiile clientelor. 

Matrite Metalice pentru Nail Art au diferite desene precum, flori, animale, decoratiuni cu motive florale sau matrite cu fulgi de nea, iepurasi de paste si palmieri pentru sezonul calduros. Toate acestea sunt prezente pentru rasfatul unghiilor tale si pentru a le oferi un plus de eleganta. Din magazinul nostru nu lipsesc nici Gentile pentru cosmetica, valabile in variante diferse si diferite printuri. Astfel ca puteti gasi Geanta Cosmetica Black Big, Gold, Lips, Red si Grey, fiecare din acestea integrandu-se perfect in orice mediu de lucru.

Aceste genti sunt profesionale, realizate din materiale rezistente in timp, dar daca ar fi sa alegem un punct forte comun, valabil pentru toate, as puncta faptul ca au foarte multe  spatii pentru depozitare. Vei putea amplasa si ordona produsele exact asa cum doresti, deoarece in Geanta Cosmetica vor intra cu usurinta produse de make-up, produse de cosmetica, ingrijire sau produse manichiura/pedichiura . Evident din aceasta ctegorie nu lipsesc nici cataloagele prezentare culori, perfecte pentru a-ti ajuta clientele in alegerile nuantelor ideale pentru unghii, dar si Paleta pictura pentru amestecat gel, ce este un produs util si cu un aspect inedit, iar cu ajutorul lui vei putea combina gelul, acrylul sau vei putea  expune produsele tale preferate de NailArt, iar estul produselor din magazinul Roniki te lasam sa te descoperi chiar tu!

Sunt 218 produse.

Se afiseaza 1-12 din 218 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook