Toate produsele din topul vanzarilor
OPI
OPI

OPI

OPI este oja semipiermanenta ce nu va da gres niciodata! Roniki va pune la dispozitie o gama variata a acestor oje, pe care le gasiti in culori extravagante si gata sa fie purtate. Daca vrei sa a rapid o manichiura sau o pedichiura de exceptie, atunci noi avem podusul ce te va ajuta cat ai clipi. Oja semipermanenta OPI poate fi utilizata in salon profesional sau chiar la tine acasa. Este foarte usor de aplicat si va rezista pe unghii pana la 4 saptamani.

 

Pentru a putea realiza o manichiura sau pedichiura  cu Oja semipermanenta, ai nevoie de primer, baza, oja semi si top.  Mai intai trebuie sa pregatesti unghiile in prealabil, adica sa le pilesti in forma dorita si sa le matuiesti cu un beffer. Cand unghia este pregatita, se poate aplica un strat subtire de primer si asteptam ca acesta sa se usuce la aer timp de aproximativ 60 de secunde.

 

Dupa care aplicam un strat subtire de baza si introducem mana in lampa UV aproximativ 2 minute, iar cand acesta s-a uscat, aplicam primul strat de oja semipermanenta si mai repetam procedeul uscarii in lampa UV. Aplicam si al 2 lea strat de oja semipermanenta dupa caz, apoi uscam din nou in lampa uv, iar cand totul este gata, sigilam unghia cu Top Coat. Cu siguranta rezultatul final va fi unul perfect. Gama OPI din magazinul Roniki este tot ce ai nevoie pentru o manichiura sau o pedichiura asa cum ti-ai dorit!

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Urmariti-ne pe Facebook