Toate produsele din topul vanzarilor
Platinum Gel UV
Platinum Gel UV

Platinum Gel UV

Fa-ti unghiile sa straluceasca in culori electrizante! Platinum Gel UV este un produs foarte pigmentat ce va acoperi unghiile compet utilizand un singur strat de produs! Platinum Gel UV odata aplicat va rezista pe unghii pana la 4 saptamani. Platinum Gel UV din magazinul Roniki este valabil in multe nuante ineditee, poti alege Gold, Silver sau de ce nu Electric Blue. Toate acestea vor oferi unghiilor tale lookul mult dorit. Clientele tale il vor iubi! Este un produs revolutionar, ce se poate aplica pe unghii in salon profesional sau chiar la tine acasa!

 

Daca doresti sa realizezi o manichiura cu Platinum Gel UV  intai de toate trebuie sa pregatesti unghia naturala prin pilirea acesteia, indepartat cuticula matuire, dar si degresare. Dupa ce unghia este cu adevarat pregatita, aplicam primer si asteptam cateva momente pentru a se usca la aer.

 Dupa ce primerul  s-a uscat luam o cantitate moderat de gel cu ajutorul pensulei si o aplicam cu atentie pe suprafata unghiei. Uscam unghia in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Apoi aplicam o cantitate mica de gel pe suprafata unghiei cu miscari circulare si suntem atente sa nu atingem deloc zona cuticulei. Introducem din nou in lampa timp de 120 secunde in lampa UV sau 60 secunde in lampa LED. Cand totul este gata sigilam cu Top Coat si il uscam si pe acesta in lampa.

 

Rezultatul final va fi unul incredibil, iar indiferent de evenimentul la care vei merge, unghiile tale cu siguranta se vor face remarcat! Alege sa achizitionezi produsele din gama Platinum Gel UV prezente in magazinul nostru, Roniki! 

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook