Toate produsele din topul vanzarilor
Epilare

Epilare

Picturile  si unghiile cu Acryl pot deveni o adevara arta daca folosesti produsele ideale. Roniki s-a gandit la acest detaliu asa ca am creat o categorie destinata acestor produse. Daca doresti unghii perfecte, dar nu vrei sa optezi pentru gel de constructie sau oja semipermanenta, atunci iti recomandam Acryl.

  Acest produs este unul rezistent si este o varianta alternativa pentru o manichuira diferita. Aplicarea acestuia se face in combinatie cu lichidul acrilic si astfel realizam un strat protector pe unghiile naturale.

 Diferenta dintre gel de constructie si acryl este urmatoarea : gelul se intareste atunci cand este introdus in lampa UV, timp de aproximativ 2 minute, pe cand acrylul se intareste instant atunci cand ia contact cu aerul.  Acrylul poate fi utilizat atat in saloane profesionale, cat si la tine acasa. Unghiile realizate cu Acryl sunt rezistente, iar daca cumva se crapa, acestea se pot repara foarte usor. Daca doresti sa exersezi tehenica Acryl, acum este momentul.

 Noi iti punem la dispozitie Pudra Acrylica Rosalind, in culori foarte pigmentate si nuante deosebite. Daca ai un eveniment important, atunci poti incerca sa construiesti de la zero cele mai deosebite unghii doar cu ajutorului acrylului. Acesta se poate aplica pe unghiile tehnice, cat si pe unghiile naturale si pot incerca sa realizezi chiar si modele 3D. Da-ti frau liber imaginatiei si realizeaza modele florale, iesite in relief sau combinatii de culori unice. In aceasta categorie pe langa pudra acrylica necesara, gasiti si produsul indispensabil de aceasta, adica Monomer Ez Flow.

 Acest produs este realizat special pentru a-l combina cu acrylul si a-l putea face utilizabil. De mentionat este ca pentru orice tehnica doresti sa experimentezi, vei avea cu siguranta nevoie de pensule speciale, iar acestea sunt prezente tot in magazinul nostru online.

 

Un alt produs premium din magazinul nostru VOPSEA ACRYLICA PICTURA OUMAXI, aceasta este in set de 12 bucati si este realizata din substante de inalta calitate, pentru a pute efectua cu usurinta tehnica de pictura One-Stoke! Roniki te indeamna sa iesi din zona de comfort si sa iti dai frau liber imaginatiei, realizand cele mai extraordinare unghii acryl!

Sunt 79 produse.

Se afiseaza 1-12 din 79 produs(e)

Urmariti-ne pe Facebook